Huipputuloksiin Google-hakukoneoptimoinnin avulla

Mitä on hakukoneoptimointi vuonna 2019?

Mitkä ovat hakukoneoptimoinnin uusimmat tuulet vuodelle 2019? Google-hakukonerobotit analysoivat jatkuvasti automaattisesti internetin miljardeja sivustoja. Mitä siis loppujen lopuksi tarkoitetaan hakukoneoptimoinnilla tai englannin kielestä lainatulla termillä eli SEO-optimoinnilla?Google hakukoneoptimointi

Pähkinänkuoressa optimointi tarkoittaa yksittäisen web-sivun tai laajemman sisältökokonaisuuden muokkausta hakukoneystävällisemmäksi julkaisujärjestelmän (eli esimerkiksi WordPressin) optimointiin suunniteltujen toimintojen avulla siten, että yksittäisen yrityksen kotisivut nousisivat hakukoneen (eli käytännössä Googlen) arvoasteikolla ns. etusivulla näytettävien parhaiden (10 parasta) orgaanisten eli luonnollisten (ei maksettujen AdWords-mainosten) hakutulosten joukkoon.

Hakukoneoptimointi on viime vuosina muuttunut paljon Googlen toimintatapojen ja mobiililaitteiden markkinoilletulon myötä ja iso osa optimoinnista tapahtuukin nykyään muulla tavoin kuin itse kohdesivuston rakennetta ja sisältöä muokkaamalla.

Miksi on tärkeää päästä Googlen hakutuloksissa 10 parhaan joukkoon?

Viime vuosina tehdyt tutkimustulokset osoittavat, että Googlen luonnollisten hakutulosten 10 parasta linkkiä saavat jopa 92% kävijöiden kokonaismäärästä eli kaikesta tiettyyn hakusanaan tehdystä hakuliikenteestä. Hakutuloksissa ensimmäiseksi sijoittuva saa jopa 33% kaikista kyseiseen hakuun liittyvistä klikkauksista ja liikenteestä.

Aika huikea luku, vai mitä?


Hakutuloksissa ensimmäiseksi sijoittuva saa jopa 33% kaikista kyseiseen hakuun liittyvistä klikkauksista ja liikenteestä.

Eli esimerkiksi tamperelaiselle parturi-kampaamolle on tietysti rahanarvoisen tärkeää, että yrityksen nettisivut nousevat hakutulosten etusivulle (satojen kilpailijoiden edelle) eli mahdollisimman korkealle luonnollisissa orgaanisissa hakutuloksissa aina silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät hakukoneen avulla netistä parturi-kampaamoiden palveluja Tampereen alueella.

Räjäytä pankki hakukoneoptimoinnin avulla

Onko yritykselläsi jo kotisivut ja olet niiden käytettävyyteen sekä ulkoasuun ja sisältöön tyytyväinen, mutta ne jäävät silti kauas hakutulosten kärkisijoilta sinulle ja yrityksellesi tärkeillä hakusanoilla?

Kotisivujen hakukoneoptimointi on edullinen ja tehokas markkinointikeino ja ennenkaikkea tuottava investointi yrityksesi markkinointiin netissä ja se saattaa jopa "räjäyttää pankin", kuten useille asiakkkaillemme on käynytkin räjähdysmäisesti kasvaneen kysynnän muodossa.


“Yrityksesi tuotteita ja palveluita etsitään paikallisesti päivittäin netistä hakukoneen avulla, joten hakukonenäkyvyyden parantaminen ei ole yhdentekevää ja sillä voi olla erittäin laajoja positiivisia vaikutuksia yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kysyntään sekä myyntiin.”


Hakukonenäkyvyyden parantaminen ei ole yhdentekevää ja sillä voi olla erittäin laajoja positiivisia vaikutuksia yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kysyntään sekä myyntiin.

Ensimmäiset toimenpiteet yrityksesi hakukoneoptimoinnissa on tarkistaa lähtötilanne ja todettakoon, että tärkein yksittäinen tekijä josta lähteä liikkeelle on nykyisten kotisivujesi responsiivisuuden tarkistaminen. Mikäli yrityksesi kotisivut eivät ole responsiiviset tai et ole asiasta varma, niin asia selviää helposti, kun otat yhteyttä meihin.

Tutustu hakukoneoptimoinnin keinoihin Googlen oppaan avulla

Mikäli olet jonkin verran perillä kotisivujesi julkaisujärjestelmän toiminnallisuuksista ja mahdollisuuksista sekä yleisistä käytetyistä keinoista parantaa sijoitustasi Googlen hakutuloksissa voit suorittaa optimointia tietysti myös itse. Ehkäpä tästä Googlen virallisesta hakukoneoptimoinnin aloitusoppaasta on sinulle hyötyä.

Kuinka voisimme auttaa?

Mikäli tuntuu, että oma osaaminen, aika ja into ei kuitenkaan riitä halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi, niin ota meihin yhteyttä - ja katsotaan yhdessä yrityksenne tilanne ja tarpeet kokonaisvaltaisesti läpi.

Meiltä saat yrityksellesi tarvittavat hakukonemarkkinoinnin palvelut ja apua kotisivujesi asiantuntevaan hakukoneoptimointiin.


Yrittäjä tai päättäjä?

Saisiko olla lisää asiakkaita ja myyntiä uusien kotisivujen, Google-hakukoneoptimoinnin tai internetmarkkinoinnin avulla?

Soita ja ota yhteyttä Sanna Silvola Puh. 050 480 2449. Voit myös lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön!

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Lue mitä asiakkaamme kertovat hakukoneoptimoinnin hyödyistä yrityksensä myynnille

Mitä asiakkaamme SL-Putki Oy ja yrittäjä Sami Lehtinen kertoo uusista kotisivuistaan ja erityisesti Google-hakukoneoptimoinnin avulla uudelle yritykselleen saamastaan positiivisesta ja nopeasta kehityksestä?

✅ Putkiliike SL-Putki Oy

Asiakasyritys: Putkiliike SL-Putki OySL-PUTKI OY Logo

Asiakkaan yhteyshenkilö: Sami Lehtinen, yrittäjä

Toimiala: Putkiliike ja putkiasennukset

Projekti: Asiakkaan olemassa olevien kotisivujen uudistaminen käyttäjäystävällisemmiksi ja kotisivujen Google-hakukoneoptimointi.


Päivittäin lisää asiakkaita uusilta kotisivuilta erinomaisen Google-hakukoneoptimoinnin ansiosta

“Ostin vähän aikaa toimineelle yritykselleni Google-optimoidut kotisivut Laurentium Oy:stä mielestäni järkevään hintaan 30 eur/kk.

Laurentium Oy toteutti sivut nopeasti juuri sovitun aikataulun mukaan ja aloin saada uusia asiakaskontakteja heti sivujen julkaisun jälkeen, koska ne sijoittuivat heti alusta alkaen erinomaisesti Googlen hakutuloksissa yritykselleni tärkeillä hakusanoilla kuten mm. “putkimies kangasala” ja “putkimies tampere”.

Uusien kotisivujen myötä minun ei ole tarvinnut mainostaa enää missään muualla ja saan uusia asiakaskontakteja päivittäin.

Olen yritykseni uusiin kotisivuihin ja Laurentium Oy:n palveluihin erittäin tyytyväinen.”

– Sami Lehtinen, yrittäjä (SL-Putki Oy)

www.slputki.fi


Laadukkaat Google-hakukoneoptimoidut kotisivutKuinka voimme palvella?

Meiltä saat aidosti parempaa asiakaspalvelua ja kaikki yrityksesi tai organisaatiosi kotisivuihin sekä internetmainontaan liittyvät palvelut edullisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.

Lähetä yhteydenottopyyntö!