Hankkeen nettisivut | Keski-Savon Yrittäjänaiset ry

✅ Reboot-hanke

Asiakas: Keski-Savon Yrittäjänaiset ry
Toimiala: Yrittäjäjärjestö, ESR-hanke
Toimipaikka: Varkaus
Asiakkaan yhteyshenkilö: Eliisa Moilanen, yhdistyksen pj, hankevastaava
Projekti: Re-Boot – Uutta kasvua koronan jälkeen -hankkeen kotisivujen toteutus
sekä WordPress- ja hakukoneoptimointi-koulutukset


Sujuvaa yhteistyötä ja vaikuttavia tuloksia

Koronakeväänä 2020 Keski-Savon Yrittäjänaiset päättivät yhteisönä hakea historiansa ensimmäistä EU-hanketta. Kotisivujen teettäminen oli ajankohtaista juuri keskellä kuuminta kesälomakautta. Projektivastaavana olin jo vaipua epätoivoon, mutta onnekseni löysin Laurentium Oy:n ja Silvolan Sannan!

Ihan ensimmäisestä puhelusta lähtien yhteistyö Sannan kanssa oli helppoa ja joustavaa. Yrittäjänä Sanna ymmärsi helposti hankkeen tavoitteet. Saatoin luottaa Sannan ammattilaisen näkemykseen siitä kuinka sivusto kannattaisi toteuttaa.

Tärkeää oli myös, että sivustoa olisi minun itse helppo päivittää hankkeen eri elinkaaren vaiheissa. Jo ensimmäiset versiot sivustosta olivat upeat, ja ne toimivat nätisti sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Opin Sannalta paljon jo kotisivujen viimeistelyvaiheessa.

Sannan osoittamaa ammattitaitoa ja osaamista haluttiin hyödyntää myös varsinaisessa hankkeessa. Sanna toimi kouluttajana digitaalisten sisältöjen hakukoneoptimoinnin ja WordPress -julkaisujärjestelmän käytössä. Hankkeen osallistujat saivat aikaan vaikuttavia tuloksia Sannan johdolla (ref. Paunolan tila)


Lämmin kiitos Sannalle ja Laurentium Oy:n osaamiselle! Teillä oli merkittävä rooli koko hankkeen onnistumisessa.Eliisa Moilanen, Keski-Savon Yrittäjänaiset ry

RE-BOOT  -hankkeen tavoitteena oli kannustaa ja rohkaista erityisesti Keski-Savon Yrittäjänaiset ry:n pieniä jäsenyrityksiä sekä talousalueen muita yksinyrittäjiä ja mikroyrittäjiä verkostoitumaan sekä hyödyntämään digitaalisuuden mukanaan tuomia uusi mahdollisuuksia tuottavaan yhteistyöhön ja kannattavaan liiketoimintaan.