Hakukoneoptimointi ja SEO-analyysi

Lisää myyntiä verkkosivujesi SEO-analyysin ja Google-hakukoneoptimoinnin avulla

Yrityksesi kotisivujen sijoittuminen hakukonetuloksissa kärkisijoille tai jopa Googlen hakutulosten ensimmäiselle 1. sijalle on erittäin tärkeää liiketoiminnallesi uusien asiakkaiden hankkimiseksi ja myynnin kasvattamiseksi.

Voit päästä nopeasti huipputuloksiin teettämällä nykyisten kotisivujesi SEO-analyysin (hakukoneoptimointianalyysi ja nykytilanteen kartoitus) ja sivustollesi toteutettavan asiantuntevan hakukoneoptimoinnin avulla.

Tiedätkö miten voit parantaa verkkosivujen sijoitusta hakukonetuloksissa?

Vastaus on tietysti yrityksesi verkkosivujen hakukonekoneoptimointia kehittämällä, jolla voit nostaa sivustosi sijoitusta Googlen hakutuloksissa yrityksesi liiketoiminnan kannalta tärkeillä hakusanoilla, kuten esimerkiksi "parturi helsinki" tai vaikkapa "autohuolto tampere".

Haluaisitko tehdä verkkosivujen hakukoneoptimointia itse vai ostaa sen asiantuntijalta palveluna? Hakukoneoptimoinnin eli SEO:n (Search Engine Optimization) ammattilaiseksi voi luonnollisesti tulla kuka tahansa opiskelemalla ja kokeilemalla eri toimenpiteitä käytännössä eli oppimalla niin onnistumisista kuin tietysti myös epäonnistumisistakin.

Mikäli hakukoneoptimointiin liittyvien asioiden itseopiskelu (ehkä olet jo tutustunutkin aiheeseen) ja tekeminen ei kuitenkaan syystä tai toisesta ole "sinun juttusi" ja haluat säästä aikaa eli rahaa, kannattaa kääntyä asiantuntijoidemme puoleen.

SEO-Analyysi ja hakukoneoptimointi • Laurentium Oy - Tampere

Hakukoneoptimointi veloituksetta uusiin kotisivuihin tai edullisena palveluna nykyisiin

Tiesitkö, että tarjoamme laadukkaasti uusien kotisivujen toteutuksen yhteydessä hakukoneoptimoinnin täysin veloituksetta (hinta siis 0 €) osana kotisivupakettiemme 100% kokonaispalvelua, mutta pidämme hakukoneoptimointikoulutuksia ja teemme luonnollisesti projekteja sekä konsultointitöitä myös muiden palveluntarjoajien toteuttamille verkkosivuille ja tuotamme yrityksellesi esimerkiksi laadukasta hakukoneoptimoitua sisältöä .

Olemme toimineet (Ja kyllä, virheiden ja onnistumisten kautta oppien :-D) hakukoneoptimoinnin parissa jo vuodesta 2009 alkaen. Meiltä saat yrityksesi verkkosivujen asiantuntevan nykytilanteen alkukartoituksen (ns. SEO-analyysi tai hakukoneoptimointianalyysi) ja konkreettiset ohjeet hakukoneoptimoinnin parantamiseksi, riippumatta niiden alkuperäisestä tekijästä tai nykyisestä ylläpitäjästä.

Tilaa lausunto kotisivujesi optimoinnin nykytilanteesta

Vaikka olisit päällisin puolin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen (yrityksesi kotisivujen sijoittumiseen hakukoneessa sinulle tärkeillä hakusanoilla), välillä on hyvä pyytää myös ulkopuolisen asiantuntijan lausunto nykytilanteesta, jotta voit itse vertailla eri näkökulmia ja tehdä niistä omia johtopäätöksiä.

Voit siis ostaa meiltä verkkosivujen hakukoneoptimointianalyysin ja lähteä sen jälkeen itse toteuttamaan muutoksia suoraan julkaisujärjestelmään - opiskellen optimointia samalla myös itse ns. "learning by doing"- periaatteella, kuitenkin niin ettei tarvitse ihan kaikkea kokeilla kantapään kautta oppien.


Yrityksesi tuotteita ja palveluita etsitään paikallisesti päivittäin netistä hakukoneen avulla, joten hakukonenäkyvyyden parantaminen ei ole yhdentekevää ja sillä voi olla erittäin laajoja positiivisia vaikutuksia yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kysyntään sekä myyntiin.


 

Kotisivujen hakukoneanalyysi

Positiivisia vaikutuksia yrityksesi myyntiin

Hakukonenäkyvyyden parantaminen ei ole yhdentekevää ja sillä voi olla erittäin laajoja positiivisia vaikutuksia yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kysyntään sekä myyntiin.

Ensimmäiset toimenpiteet yrityksesi hakukoneoptimoinnissa on tarkistaa lähtötilanne ja todettakoon, että tärkein yksittäinen tekijä josta lähteä liikkeelle on nykyisten kotisivujesi responsiivisuuden tarkistaminen. Mikäli yrityksesi kotisivut eivät ole responsiiviset tai et ole asiasta varma, niin asia selviää helposti, kun otat yhteyttä meihin.

Palvelemme eri toimialojen pk-yrityksiä ympäri Suomea

Hakukoneoptimoinnin monivivahteisuus, vaihtuvat trendit ja kilpailun jatkuva kiristyminen aiheuttavat varmasti yrittäjille ja päättäjille päänvaivaa, kun pitäisi huolehtia oman yrityksen kilpailukyvystä (näkyvyydestä hakukoneessa) verkossa.

Olemme menestyksekkäästi auttaneet satoja asiakkaitamme ympäri Suomea menestymään hakukoneoptimoinnin sokkeloisessa maailmassa, joten ota meihin yhteyttä, ja katsotaan yhdessä yrityksenne verkkonäkyvyyteen liittyvät asiat kuntoon.

Osta verkkosivujesi SEO-analyysi ja "räjäytä pankki"!

Hakukoneoptimointi ja SEO-analyysi • Hinta vain 795 €

Oletko periaatteessa tyytyväinen nykyisiin kotisivuihisi, mutta ne jäävät silti kauas Googlen hakutulosten kärkisijoilta sinulle ja yrityksellesi tärkeillä hakusanoilla?

Hakukoneoptimointi on tehokas markkinointikeino

Kotisivujen hakukoneoptimointi on edullinen ja tehokas markkinointikeino ja ennenkaikkea tuottava investointi yrityksesi liiketoimintaan netissä ja se saattaa jopa "räjäyttää pankin", kuten useille asiakkaillemme on käynytkin parantuneiden hakutulossijoitusten ja nopeasti kasvaneen kysynnän muodossa.

Mitä palveluun sisältyy?

Meiltä saat analyysin nykyisten kotisivujesi asiantuntevaan hakukoneoptimointiin eli kattavan dokumentoidun raportin verkkosivujesi nykytilanteesta sekä konkreettisia suosituksia ja vinkkejä miten sivustosi sisältöä sekä optimointia voisi kehittää.

Maksuton aloituskeskustelu

Maksuton alkukeskustelu puhelimitse tai videopalaverissa ei velvoita sinua mihinkään. Ensimmäisessä keskustelussa katsotaan yhdessä yrityksenne tilanne ja tarpeet kokonaisvaltaisesti läpi.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat apua ja asiaan liittyvä oma osaaminen tai aikasi eivät yksinkertaisesti riitä haluamasi lopputuloksen eli verkkosivujesi hakutulosten parantamisen aikaansaamiseksi.

Meiltä saat laadukkaan SEO-analyysin nykyisille verkkosivuillesi edulliseen kokonaishintaan vain 795 € (alv 0%).


SEO-analyysi palvelumme sisältö

 

Yrityksesi kotisivujen analysointi

Hakusana-
analyysi

Kilpailutilanteen kartoitus

Konkreettiset kehitysehdotukset

Muut vihjeet ja vinkit optimoinnin kehittämiseen

Lähetä soittopyyntö!

Lähetä soittopyyntö helposti oheisella lomakkeella niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

  Yritys ja yhteyshenkilö(*)

  Sähköpostiosoite(*)

  Puhelinnumero(*)

  Tutustu hakukoneoptimoinnin keinoihin Googlen aloitusoppaan avulla

  Mikäli olet jonkin verran perillä kotisivujesi julkaisujärjestelmän toiminnallisuuksista ja mahdollisuuksista sekä yleisistä käytetyistä keinoista parantaa sijoitustasi Googlen hakutuloksissa, voit tehdä optimointia tietysti myös itse.

  Ehkäpä tästä Googlen virallisesta hakukoneoptimoinnin aloitusoppaasta olisi sinulle hyötyä?

  Joko luit blogikirjoituksemme hakukoneoptimoinnista?

  » Kotisivujen hakukoneoptimoinnin ABC - osa 1, osa 2

  » Mitä on hakukoneoptimointi vuonna 2021

  Tutustu Googlen hakukoneoptimoinnin aloitusoppaaseen!

  Kysy lisää hakukoneoptimoinnista!

  Kysy lisää nykyisten verkkosivujen hakukoneoptimointiin liittyvistä palveluistamme ja muistithan, että tilatessasi meiltä täysin uudet kotisivut, sisältyy verkkosivujen hakukoneoptimointi aina veloituksetta 100% kokonaispalvelumme hintaan.

  Lähetä meille yhteydenottopyyntö yllä olevalla lomakkeella tai soita puh. 050 480 2449 ja kysy lisää!

  Sanna Silvola
  Yrittäjä

  Petteri Silvola
  Yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti