Huipputuloksiin Google-hakukoneoptimoinnin avulla

Etsitkö laadukasta hakukoneoptimointipalvelua?

Hakukoneoptimoinnin eli SEO:n ammattilaiseksi voi kuka tahansa tulla opiskelemalla ja kokeilemalla eri toimenpiteitä käytännössä eli oppimalla niin onnistumisista kuin tietysti myös epäonnistumisistakin.

Mikäli hakukoneoptimointiin liittyvien asioiden itseopiskelu (ehkä olet jo tutustunutkin aiheeseen) ei kuitenkaan syystä tai toisesta ole "sinun juttusi", kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen.

Olemme tehneet itse (kyllä, virheiden ja onnistumisten kautta oppien 😀 ) hakukoneoptimointia vuodesta jo 2009 alkaen.

Tarjoamme laadukkaasti uusien kotisivujen toteutuksen yhteydessä hakukoneoptimoinnin veloituksetta (hinta siis 0€) osana kotisivupakettiemme kokonaispalvelua, mutta teemme luonnollisesti projekteja ja konsultointitöitä myös muiden palveluntarjoajien toteuttamille verkkosivuille.

Toisen "lääkärin" lausunto?

Vaikka olisit päällisin puolin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen (yrityksesi kotisivujen sijoittumiseen hakukoneessa sinulle tärkeillä hakusanoilla), joskus voi olla hyvä pyytää myös toisen asiantuntijan lausunto, jotta voi itse vertailla eri näkökulmia ja tehdä niistä mahdollisia johtopäätöksiä.

Tässä muutamia palveluitamme:

  • verkkosivuston teksti- ja asiasisällön ja rakenteen tarkistusta sekä kehitystä
  • teknistä neuvontaa verkkosivuston kehittämiseen liittyen (esim. WordPress-julkaisujärjestelmän ratkaisut)
  • verkkosivujen kehitystyön seurantaa ulkopuolisena (puolueettomana) konsulttina
  • avain- ja hakusanojen tutkimustyötä
  • SEO-koulutusta (SEO= Search Engine Optimization)

Hakukoneoptimoinnin monivivahteisuus, vaihtuvat trendit ja kilpailun jatkuva kiristyminen aiheuttavat varmasti yrittäjille ja päättäjille päänvaivaa, kun pitäisi huolehtia oman yrityksen kilpailukyvystä (näkyvyydestä hakukoneessa).

Olemme menestyksekkäästi auttaneet satoja asiakkaitamme ympäri Suomea menestymään hakukoneoptimoinnin sokkeloisessa maailmassa, joten ota meihin yhteyttä, ja katsotaan yhdessä yrityksenne verkkonäkyvyyteen (Joko luit kampanjasivustojen hurjasta voimasta?) liittyvät asiat kuntoon.


Mitä on hakukoneoptimointi vuonna 2021?

Mitkä ovat ns. Google-hakukoneoptimoinnin uusimmat tuulet vuodelle 2021? Hakukonerobotit analysoivat jatkuvasti automaattisesti internetin miljardeja sivustoja. Mitä siis loppujen lopuksi tarkoitetaan hakukoneoptimoinnilla (Suomessa viitataan käytännössä aina Googleen) tai englannin kielestä lainatulla termillä eli ns. SEO-optimoinnilla?Google hakukoneoptimointi

Pähkinänkuoressa optimointi tarkoittaa yksittäisen web-sivun tai laajemman sisältökokonaisuuden muokkausta hakukoneystävällisemmäksi julkaisujärjestelmän (eli esimerkiksi WordPressin) optimointiin suunniteltujen toimintojen avulla siten, että yksittäisen yrityksen kotisivut nousisivat hakukoneen (eli käytännössä Googlen) arvoasteikolla ns. etusivulla näytettävien parhaiden (10 parasta) orgaanisten eli luonnollisten (ei maksettujen AdWords-mainosten) hakutulosten joukkoon.

Hakukoneoptimointi on viime vuosina muuttunut paljon Googlen toimintatapojen ja mobiililaitteiden markkinoilletulon myötä ja iso osa optimoinnista tapahtuukin nykyään muulla tavoin kuin itse kohdesivuston rakennetta ja sisältöä muokkaamalla.

Miksi on tärkeää päästä Googlen hakutuloksissa 10 parhaan joukkoon?

Viime vuosina tehdyt tutkimustulokset osoittavat, että Googlen luonnollisten hakutulosten 10 parasta linkkiä saavat jopa 92% kävijöiden kokonaismäärästä eli kaikesta tiettyyn hakusanaan tehdystä hakuliikenteestä. Hakutuloksissa ensimmäiseksi sijoittuva saa jopa 33% kaikista kyseiseen hakuun liittyvistä klikkauksista ja liikenteestä.

Aika huikea luku, vai mitä?


Hakutuloksissa ensimmäiseksi sijoittuva saa jopa 33% kaikista kyseiseen hakuun liittyvistä klikkauksista ja liikenteestä.Laurentium Oy

Eli esimerkiksi tamperelaiselle parturi-kampaamolle on tietysti rahanarvoisen tärkeää, että yrityksen nettisivut nousevat hakutulosten etusivulle (satojen kilpailijoiden edelle) eli mahdollisimman korkealle luonnollisissa orgaanisissa hakutuloksissa aina silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät hakukoneen avulla netistä parturi-kampaamoiden palveluja Tampereen alueella.

Räjäytä pankki hakukoneoptimoinnin avulla

Onko yritykselläsi jo kotisivut ja olet niiden käytettävyyteen sekä ulkoasuun ja sisältöön tyytyväinen, mutta ne jäävät silti kauas hakutulosten kärkisijoilta sinulle ja yrityksellesi tärkeillä hakusanoilla?

Kotisivujen hakukoneoptimointi on edullinen ja tehokas markkinointikeino ja ennenkaikkea tuottava investointi yrityksesi markkinointiin netissä ja se saattaa jopa "räjäyttää pankin", kuten useille asiakkaillemme on käynytkin räjähdysmäisesti kasvaneen kysynnän muodossa.


“Yrityksesi tuotteita ja palveluita etsitään paikallisesti päivittäin netistä hakukoneen avulla, joten hakukonenäkyvyyden parantaminen ei ole yhdentekevää ja sillä voi olla erittäin laajoja positiivisia vaikutuksia yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kysyntään sekä myyntiin.”


Hakukonenäkyvyyden parantaminen ei ole yhdentekevää ja sillä voi olla erittäin laajoja positiivisia vaikutuksia yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kysyntään sekä myyntiin.

Ensimmäiset toimenpiteet yrityksesi hakukoneoptimoinnissa on tarkistaa lähtötilanne ja todettakoon, että tärkein yksittäinen tekijä josta lähteä liikkeelle on nykyisten kotisivujesi responsiivisuuden tarkistaminen. Mikäli yrityksesi kotisivut eivät ole responsiiviset tai et ole asiasta varma, niin asia selviää helposti, kun otat yhteyttä meihin.

Tutustu hakukoneoptimoinnin keinoihin Googlen oppaan avulla

Mikäli olet jonkin verran perillä kotisivujesi julkaisujärjestelmän toiminnallisuuksista ja mahdollisuuksista sekä yleisistä käytetyistä keinoista parantaa sijoitustasi Googlen hakutuloksissa voit suorittaa optimointia tietysti myös itse. Ehkäpä tästä Googlen virallisesta hakukoneoptimoinnin aloitusoppaasta on sinulle hyötyä.

Kuinka voisimme auttaa?

Mikäli tuntuu, että oma osaaminen, aika ja into ei kuitenkaan riitä halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi, niin ota meihin yhteyttä - ja katsotaan yhdessä yrityksenne tilanne ja tarpeet kokonaisvaltaisesti läpi.

Meiltä saat yrityksellesi tarvittavat hakukonemarkkinoinnin palvelut ja apua nykyisten kotisivujesi asiantuntevaan hakukoneoptimointiin.

Tiesitkö, että tilatessasi meiltä edullisesti 100% kokonaispalveluna täysin uudet kotisivut, sisältyy hakukoneoptimointi veloituksetta hintaan.

Joko luit blogikirjoituksemme: Kotisivujen hakukoneoptimoinnin ABC - osa1


Hakukoneoptimoinnin kehittäminen 795€ (alv 0%)

Saisiko olla lisää asiakkaita ja myyntiä uusien kotisivujen, Google-hakukoneoptimoinnin tai internetmarkkinoinnin avulla?

Soita ja ota yhteyttä Sanna Silvola Puh. 050 480 2449. Voit myös lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön!

Palvelun sisältö:

  • Olemassaolevien sivujen analysointi
  • Hakusana-analyysi
  • Kilpailutilanteen kartoitus
  • Konkreettiset kehitysehdotukset
  • Muut vihjeet ja vinkit optimoinnin kehittämiseen

Kuinka voimme palvella?

Meiltä saat aidosti parempaa asiakaspalvelua ja kaikki yrityksesi tai organisaatiosi kotisivuihin sekä markkinointiin ja mainontaan liittyvät palvelut edullisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.

Lähetä yhteydenottopyyntö!