Tyylikkäät ja laadukkaat kotisivut • Kotisivupaketti Medium™Kotisivut edullisesti kuukausiveloituksella

Osta kotisivut helposti ja riskittömästi kokonaispalveluna

Miksi ostaisit yrityksesi nettisivut kalliilla tuhansien eurojen kertamaksulla ja lisäksi vielä erillisillä webhotelli- ja ylläpitomaksuilla, kun meiltä saat responsiivisesti toimivat ja tyylikkäät kotisivut helposti kokonaispalveluna ja edullisesti pienemmissä maksuerissä, jossa hinnoittelu perustuu edulliseen kuukausiveloitusmaksuun.

Nettisivut helposti 100% avaimet käteen ratkaisuna

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi valmiina pakettiratkaisuna, joka todellakin kattaa 100% kaiken mitä tarvitset, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi useamman eri palveluntarjoajan (kotisivujen tekijä, webhotelli, hakukoneoptimointi, nettimainonta) kanssa toimimiseen.

Meiltä saat yritykselle tai yhdistykselle uusien kotisivujen suunnittelun, toteutuksen, webhotellipalvelut, Google-hakukoneoptimoinnin, järjestelmän varmuuskopioinnin ja tietoturvan sekä muut kriittiset nettisivujen ylläpitoon liittyvät tukipalvelut - kaikki helposti saman katon alta.

Miksi Kotisivupaketti Medium™?

Kotisivupaketti Medium™ - kokonaispalvelu soveltuu mainiosti pienten ja keskisuurten yritysten kotisivuratkaisuksi mikäli esim. yrityksesi tuote- tai palveluvalikoima on sen verran laaja, ettei sitä voida järkevästi tuoda esille laajuudeltaan pienemmän (ks. Kotisivupaketti Mini™) sivuston avulla.

Meiltä saat kotisivut nopeasti - jopa vain 2 viikon toimitusajalla - laadukkaana palveluna ja 100 % avaimet käteen toimituksella.

Lähetä tarjouspyyntö!
Tietoturva-asiat, varmuuskopioinnit ja verkkosivujen ylläpito todella vaativat ammattimaista päivittäistä (24/7) seurantaa ja osaamista sekä uusimpien tietoturvauhkien torjuntaa jo suoraan teknisissä tausta- ja kotisivujen WordPress-julkaisujärjestelmissä. Juuri siksi tarjoamme aina asiakkaillemme vain 100% kokonaisratkaisuja.Laurentium Oy

Miksi kotisivut kannattaa ostaa kokonaispalveluna?

Jos ostaisit kaikki kotisivujen toteutukseen liityvät palvelut (suunnittelu ja toteutus, ylläpito, hakukoneoptimointi) eri palveluntarjoajilta, niin tietäisitkö eri tilanteissa kuka vastaa kotisivujesi järjestelmäpäivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioinneista tai vaikkapa hakukoneoptimointiin liittyvistä asioista?

Haluaisitko ongelmatilanteissa selvitellä useamman palveluntarjoajan kanssa sitä, kuka vastaa mistäkin asiasta tai miten ongelma ratkaistaan?

Keskity rauhassa omaan liiketoimintaan

Asiakkaanamme pääset keskittymään tärkeimpään eli oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja voit jättää huoletta kaikki kotisivujen ylläpitoon ja esimerkiksi yrityksesi nettisivujen hakukoneoptimointiin liittyvät asiat meidän huoleksemme, koska tarjoamme 100% kattavan kokonaispalvelun edulliseen kuukausihintaan perustuvana palveluna.

Tietoturva-asiat ja verkkosivujen ylläpito todella vaativat ammattimaista päivittäistä (24/7) seurantaa ja uusimpien tietoturvauhkien torjuntaa jo suoraan kotisivujen WordPress-julkaisujärjestelmässä. Juuri siksi tarjoamme aina asiakkaillemme vain laadukkaita ja tietoturvallisia sekä 100% kaiken kattavia kokonaisratkaisuja.

Soita ja kysy lisää!

Petteri Silvola

Puh. 050 3100 270

Ylläpito, tietoturva ja varmuuskopiointi sisältyy hintaan

• Webhotellipalvelut Sisältyy hintaan - arvo 10€/kk
• Jatkuva järjestelmien ylläpito 24/7 h
• Automaattinen varmuuskopiointi
• Automaattiset tietoturvapäivitykset

Kotisivupaketti Medium™ - sivujen toteutuksen sisältö ja hinta

• Avausmaksu 0 €
• Yrityksesi kotisivujen suunnittelu, toteutus ja julkaisu
• Toteutuksessa tarvittavat kuvat veloituksetta suoraan kuvapankkipalvelusta
• Sisältösivut 6-15 kpl (tekstiä ja kuvia)
• Kuvagalleria/isot slider-kuvat (max 25 kpl kuvia)
• Yhteydenotto/palaute/tarjouspyyntölomake
• Yhteystiedot (GoogleMaps-karttatiedot)
• Google-hakukoneoptimointi 0 € (norm. 495 €)
• Mahdollisuus itse helposti päivittää sivuja
• Yrityksesi Facebook-, Instagram- tai Twitter-päivitykset automaattisesti kotisivuille Katso malli!
• Responsiiviset laiteriippumattomat kotisivut
• Kaiken tarpeellisen yrityksesi kotisivuihin liittyen
• 100% tyytyväisyystakuu
• Nopea toimitus jopa kahdessa (2) viikossa
• Edullisesti avaimet käteen kokonaispalveluna vain 59 €/kk + alv 24%

Sopimus- ja laskutusjaksot

Ensimmäinen sopimus- ja laskutusjakso 18 kk, jonka jälkeen toistaiseksi voimassaolevana 12 kk kerrallaan.

Katso myös vaihtoehtoja!

Kotisivupaketit Mini™ ja Pro™

Lähetä tarjouspyyntö!

Bonusetu!

Tuntuuko ettei tekstisisällön kirjoittaminen ole sinun juttusi? Eipä hätää - kun tilaat kotisivut edullisesti Kotisivupaketti Medium™ -palveluna, niin autamme Sinua veloituksetta myös yrityksesi uusien kotisivujen hakukoneystävällisen tekstisisällön tuottamisessa, kirjoittamisessa ja muokkauksessa.


Soita ja kysy lisää!

Sanna Silvola

Puh. 050 480 2449

Lähetä sähköpostia!

Mitä asiakkaamme sanovat tästä palvelusta?

Olemme toteuttaneet vuosien aikana satoja sivustoja, ja auttaneet asiakkaitamme menestymään laadukkaiden kotisivujen ja Google-hakukoneoptoiminnin keinoin. Tutustu asiakkaidemme suositteluihin.

 

 

Kuinka voimme palvella?

Lähetä meille soittopyyntö helposti oheisella
lomakkeella ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Yritys ja yhteyshenkilö(*)

Sähköpostiosoite(*)

Puhelinnumero(*)

Katso video ja tiedät miksi PhotoStella suosittelee meitä!

Olemme toteuttaneet tamperelaiselle Valokuvaamo PhotoStella Oy:lle kotisivujen lisäksi myös useita ns. tuote- ja palvelukohtaisia oman domainin alla toimivia mainossivustoja, joilla olemme saaneet asiakkaamme Google-hakukonenäkyvyyden viritettyä huippuunsa ja lopputuloksena PhotoStella saa päivittäin uusia asiakkaita.