Kotisivut ja hakukoneoptimointi - Laatukaasu - Tampere

✅ Laatukaasu

Asiakasyritys: Laatukaasu (Tampere)

Asiakkaan yhteyshenkilö: Roberto D’Esposito, yrittäjä

Toimiala: Kaasulaitteiden asennus ja huolto

Projekti: Uusien nettisivujen toteutus ja Google-hakukoneoptimointi


Onnistunut kotisivuprojekti sovitun aikataulun mukaan

Olen ollut erittäin tyytyväinen Laurentium Oy:n palveluun. Aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos oli juuri sitä mitä halusinkin.

Tutkin eri toimittajien palveluja, ja valitsin kotisivujeni toteuttajaksi Laurentium Oy:n muutamasta syystä. He vastasivat nopeasti lähettämääni yhteydenottopyyntöön, ja jo ensimmäisessä tapaamisessa pääsimme ns. samalle aaltopituudelle.

Toivoin saavani nopealla aikataululla ns. käyntikortin nettisivuilleni (yhteystiedot etusivulle), mutta yllätyin positiivisesti, kun etusivu oli kokonaisuudessaan valmis julkaistavaksi muutamassa päivässä. Lopullinen sivusto valmistui sovitun aikataulun mukaisesti.

Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi 

Minulla oli valmiina logo ja listaus yritykseni palveluista. Sanna teki sisällöntuotannon uusille kotisivuilleni, ja osasi erittäin hyvin tuottaa keskustelumme pohjalta sellaiset tekstit, että saimme sivut helposti ja nopeasti viimeisteltyä julkaisukuntoon. 

Googleoptimointi on onnistunut – sivumme löytyvät hakutulosten ykkössivulta useammalla alan hakusanalla ja näin uusi yritykseni on saanut hankittua lisää asiakkaita.

Suosittelen mielelläni

Voin lämpimästi suositella Laurentium Oy:n palveluita, sillä he toimittavat sitä mitä lupaavatkin, ja huolehtivat asiakkaan sivuista julkaisun jälkeenkin.

– Roberto D’Esposito, yrittäjä