Logosuunnittelu

Etsitkö laadukasta logon suunnittelupalvelua? Värillisenä ja myöskin harmaasävyisenä sekä eri kokoluokissa toimiva selkeä ja edukseen erottuva logo on erittäin tärkeä osa yrityksen tai yhdistyksen brändin ja imagon luomisessa, kasvattamisessa tai uudistamisessa. Logo (ja yrityksen kokonaisilme) luo aina väreillään, muotoilullaan ja "hiljaisella sanomallaan" sen kuuluisan ensivaikutelman, johon on - kuten tiedämme - mahdollisuus vain kerran 😀

Suunnitellaan yhteistyössä uusi logo ja ilme

Uuden logon suunnittelu käynnistyy aina yhteistyössä asiakkaan kanssa käymällä läpi ns. lähtötilanne, jossa kartoitetaan yrityksen toimialan yleistä ilmettä, värimaailmaa, yrityksen omaa historiaa, arvoja ja identiteettiä, ja luonnollisesti myös yrittäjän tai päättäjän mieltymyksiä sekä halua erottautua kilpailjoista.


Hyvä logo toimii myös mustavalkoisena, jää helposti mieleen ja herättää katsojassaan positiivisen tunteen.Sanna Silvola, Laurentium Oy • Tampere


Erilaisia logovaihtoehtoja?

Yksinkertainen on kaunista, joten monesti hyvä logo voi olla ihan vain yrityksen ilmeeseen (sopivan fontin valinta) ja väreihin sointuva ns. pelkkä tekstilogo, josta ehkä maailmanlaajuisestikin parhaana esimerkkinä voidaan käyttää Nokian logoa, jonka kaikki muistavat.

Useimmin käytetty vaihtoehto on tekstin ja jonkin graafisen elementin muodostaman yhdistelmän luoma kokonaisuus tai näiden välimuoto.

Nykyisen (vanhan) logon tuunaus ja päivitys?

Tuntuuko, että nykyinen olemassa oleva logo kaipaa vain hieman päivitystä? Meiltä saat tietysti myös jo käytössä olevan nykyisen logon päivityksen, jossa jo vakiintunut logo uudistetaan vanhaa kunnioittaen ja olemassa oleva historia ja brändin vahvuus huomioiden.

Logosuunnittelun hinta ja sisältö?

Ohessa lyhyesti logonsuunnittelupalveluidemme hinnat ja lisätiedot.

» LOGO & LIIKEMERKKI • 349 € (Alv 0%)

Kolme (3) kommentointi-/fiksauskierrosta, vektoroitu logo toimitettuna kattavana tiedostopakettina printti- ja tai digimediaa varten.

Referenssejä

Tässä muutamia esimerkkejä toteutetuista logoista.

 

Logosuunnittelu • Tampere | Laurentium Oy

Lähetä soittopyyntö!

Lähetä soittopyyntö helposti oheisella lomakkeella niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

    Yritys ja yhteyshenkilö(*)

    Sähköpostiosoite(*)

    Puhelinnumero(*)