Asiakkaamme suosittelevat meitä

Tutustu referensseihin ja menestystarinoihin

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Tampereella, mutta olemme menestyksekkäästi palvelleet kymmenien eri toimialojen yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomea - jopa Italiassa asti.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja tiedät miksi he suosittelevat meitä.

Ethän anna välimatkan vaikuttaa

Tarjoamme kotisivuprojektit, hakukoneoptimoinnin, webhotellin ylläpidon ja ylipäätään digimainonnan palvelut vuosien ja satojen asiakasprojektien kokemuksella, ja todettakoon että erinomaiseen laadukkaaseen lopputulokseen pääseminen ei edellytä välttämättä henkilökohtaista tapaamista, vaan kaikki onnistuu helposti myös sähköisten viestimien (puhelin, sähköposti, internet) avulla.

Aina Hangosta Petsamoon

Parina erinomaisena esimerkkinä - ettei välimatka ole siis todellakaan mikään este onnistuneelle projektille - toimivat muutamat asiakkaamme: Suomen Lapissa toimiva kiinteistönhuolto- ja metsänhoitopalveluja tarjoava Tmi Jyri Kemiläinen tai pesulapalvelu Exclusive Wear Service Helsingissä.

PhotoStella Tampereelta suosittelee

Olemme toteuttaneet Tampereen keskustassa toimivalle ja 2017 perustetulle Valokuvaamo PhotoStella Oy:lle useita asiakkaamme liiketoimintaa ja myyntiä kasvattavia kampanjasivustoja, joilla olemme saaneet asiakkaamme Google-hakukonenäkyvyyden viritettyä huippuunsa ja lopputuloksena PhotoStella saa päivittäin uusia asiakkaita.

Mairi-Liis RosenbergMairi-Liis Rosenberg
05:58 28 Jul 21
Clinic Mairi Helsingin keskustassa sai Laurentium Oy:n toteuttamien kotisivujen kautta haluamaansa sivut ! Sain juuri mun näköiset sivut todella vaivattomasti ja nopeasti, ehdottomasti suosittelemme! Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua:)
Niina HalonenNiina Halonen
07:36 05 Mar 20
Ystävällinen ja joustava palvelu. Siistit tilat, uudistuva, kohtuuhintainen, kaikki kohdillaan 🙂
Jenni KettunenJenni Kettunen
09:01 03 Mar 20
Laurentiumin tarjoama palvelu kotisivujen tekemiseen on helposti lähestyttävä ja hinnoittelultaan selkeä. Sannan kanssa on ollut ilo asioida ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen ystävälliseen ja nopeaan palveluun. Voin lämpimästi suositella!
Karoliina PihlajaKaroliina Pihlaja
07:57 18 Feb 20
Kotisivujen suunnittelu onnistui vaivatta ja joustavasti vaikka välimatkaa on monta sataa kilometriä. Ystävällistä ja todella ammattitaitoista palvelua, sain yritykselleni juuri toiveideni mukaiset sivut. Sanna vastaa nopeasti viesteihin ja apua saa aina kun tarvii. Todella lämmin suositus Laurentium Oy:lle.
Saana KivirantaSaana Kiviranta
10:45 14 Feb 20
Asiakaslähtöinen ja erinomainen palvelu. Ihanaa kun ei tarvitse itse osata vaan ammattilainen hoitaa kokonaan nettisivut! Kiitos✨👍🏻
js_loader