Usein kysytyt kysymykset

Kaipaatko lisätietoja kotisivujen suunnitteluun, toteutukseen, hintaan ja ylläpitoon liittyen?

Meiltä saat yrityksellesi tai yhdistyksellenne kotisivut laadukkaana kokonaispalveluna ja avaimet käteen toteutuksella – aina suunnittelusta ylläpitoon.

Kotisivupaketit-osiosta löydät vastaukset kotisivujen hintaan, palvelusisältöön ja toteutukseen liittyvissä asioissa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Vuosien varrella on kuitenkin kertynyt yleisimpiä ja hyvinkin erilaisia kysymyksiä, joihin keräsimme alla olevan listan vastauksineen. Näihin ja kaikkiin muihinkin palveluitamme koskeviin kysymyksiin vastaamme mielellämme myös henkilökohtaisesti.


 1. Mitä uusien kotisivujen suunnittelu maksaa? Ei mitään (0 €), koska meillä esim. Kotisivupaketti Mini™-palvelussa ei ole erillistä suunnittelu- tai avausmaksua.
 2. Paljonko uudet nettisivut maksavat vuodessa? Meillä esim. suosituimman (Kotisivupaketti Mini™) kokonaispalvelun vuosihinta on vain 588 € (alv0%) eli ainoastaan 49 € kuukaudessa.
 3. Mikä on paras/suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä? WordPress, jota mekin käytämme on maailman laajuisesti suosituin julkaisujärjestelmä yli 30% osuudella kaikista maailman verkkosivuista.
 4. Sisältyykö teillä hakukoneoptimointi/Google-optimointi palveluun? Kyllä sisältyy (hinta 0 €) eli suoritamme uusien nettisivujen hakukoneoptimoinnin aina veloituksetta osana kotisivujen julkaisuprojektia.
 5. Teettekö kotisivuja vain Tampereella toimiville yrityksille/yhdistyksille? Toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta meillä on asiakkaita joka puolella Suomea ja myös ulkomailla, joten välimatka ei ole ongelma.
 6. Mitä eroa on hakukoneoptimoinnilla, SEO-optimoinnilla ja Google-optimoinnilla? Periaatteessa ei mitään. Samasta asiasta puhutaan useammalla eri termillä, joista SEO-lyhenne viittaa englanninkieliseen Search Engine Optimization ilmaisuun.
 7. Paljonko webhotelli maksaa? Meillä ns. kotisivujen webhotelli (hinta 0 €) sisältyy kotisivupakettiemme edulliseen kuukausihintaan.
 8. Kuka huolehtii kotisivujen varmuuskopioinneista ja tietoturvasta? Me huolehdimme kaikista verkkosivujen ylläpitoon liittyvistä teknisistä haasteista ja ne sisältyvät veloituksetta kokonaispalveluun.
 9. Voinko itse päivittää helposti nettisivujani? Kyllä vain, WordPress-julkaisujärjestelmä on suomenkielinen ja todella helppokäyttöinen. Meiltä saat myös tarvittaessa lisäapua ja tukea päivityksien tekemiseen.
 10. Miksi puhutaan erikseen kotisivuista, verkkosivuista, nettisivuista, webbisivuista, internetsivuista, www-sivuista ja muista? Samalla asialla on monta eri nimeä, itse suosimme termiä kotisivut.
 11. Mitä tarkoittaa termi responsiiviset kotisivut? Responsiivisuudella viitataan kotisivujen skaalautumisen päätelaitteen mukaisesti eli näyttävät lähtökohtaisesti saman sisällön tietokoneella, tabletilla tai kännykällä, mutta käyttäjäystävällisemmässä muodossa.
 12. Saanko yritykseni Facebook- tai Instagram sivujen sisällön osaksi kotisivuja? Kyllä vain, eli Facebook-, Instagram- tai Twitter sivujen (ei henkilökohtaisten) ns. feedin eli uusimmat sisältöpäivitykset saadaan kätevästi, helposti ja automaattisesti päivittymään myös uusille kotisivuillesi.
 13. Onko Laurentium Oy mainostoimisto, digitoimisto vai mikä? Olemme periaatteessa vähän kaikkea (osittain mainostoimistokin), mutta erityisesti internetmarkkinointiin (kotisivut, hakukoneoptimointi, some) erikoistunut mediayhtiö ja digitaalisten mainospalvelujen tarjoaja.
 14. Teettekö myös valokuvausta ja mainosvideoita? Kyllä vain, olemme kuvanneet vuosien saatossa ns. ”maalla,merellä ja ilmassa” ja toteuttaneet esimerkiksi yli 100 mainosvideota asiakkaillemme.
 15. Suunnitteletteko myös logon? Kyllä vain, olemme suunnitelleen useiden eri toimialojen yrityksille ja yhdistyksille logoja sekä graafista mainosmateriaalia. Et siis tarvitse erikseen mainostoimiston palveluita näissä asioissa.
 16. Mitä muita palveluita tarjoatte kotisivujen toteutuksen lisäksi? Teemme myös logosuunnittelua, mainos- ja markkinointimateriaaleja, videotuotantoa, valokuvausta, some-markkinointia ja paljon muita mainonta ja markkinointiin liittyviä asioita.

Kuinka voimme palvella?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö tai soita Puh. 050 480 2449 ja kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö!