✅ Tampereen Seudun Selkäyhdistys Ry

Asiakas: Tampereen Seudun Selkäyhdistys ry

Toimiala: Ohjattua terveyttä edistävää liikuntaa, joka on tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille, myös työssä käyville helpottamaan arkea!

Asiakkaan yhteyshenkilö: Riitta Virenius (varapuheenjohtaja, jäsenasioidenhoitaja)

Projekti: Uusien kotisivujen suunnittelu ja toteutus asiakkaan vaatimusten pohjalta


Uudenaikaiset ja helppokäyttöiset kotisivut yhdistyksellemme

Halusimme yhdistyksellemme uudenaikaiset, käyttäjäystävälliset ja selkeät kotisivut.

Yhdistyksen kotisivut ovat aina paljon muutakin kuin vain yhdistyksen toiminnan näyteikkuna, siksi kannatti tarkkaan miettiä, minkälainen sivusto on tarpeiden mukainen.

Terveysliikunnan parissa on mahdollisuus harrastaa monenlaista ja laajan sisällön vuoksi sivuston suunnittelu piti tehdä mahdollisimman tarkasti ja hyvin yhteistyössä Laurentium Oy:n kanssa.

Toimivat ja meille räätälöidyt sivut

Uusien sivujemme avulla pystymme tarjoamaan yhdistystyksemme sivuston käyttäjille juuri sellaisen kokonaisuuden ja toiminnallisuudet mitä haluamme, ilman turhia meille tarpeettomia toimintoja tai hankalia käyttöliittymiä. Kokonaisuus toimii erinomaisesti – myös kännykällä.

Helppo päivittää kotisivuja myös itse

Voimme päivittää ja lisätä sivuille helposti teksti- ja kuvasisältöä juuri silloin kun itse haluamme – helppokäyttöisen suomenkielisen julkaisujärjestelmän avulla.

Suosittelemme lämpimästi Laurentium Oy:tä

Suosittelemme lämpimästi Laurentium Oy:tä kotisivujen toteuttajaksi niin yhdistyksille kuin yritykselle. Projektimme eteni sovitun aikataulun mukaisesti ja olemme lopputulokseen sekä julkaisun jälkeisiin tukipalveluihin erittäin tyytyväisiä.

– Riitta Virenius, varapuheenjohtaja (Tampereen Seudun Selkäyhdistys)

www.tamselka.fi