✅ Tekee Heke

Asiakas: TekeeHeke
Toimipaikka: Varkaus
Toimiala: Puunkaato- ja metsänhoitopalvelut
Asiakkaan yhteyshenkilö: Heikki Kelkka
Projekti: Uusien kotisivujen toteutus ja Google-hakukoneoptimointi


Uudet kotisivut helposti avaimet käteen -palveluna

Yrityksellehän oli jo aiemmin tehty kotisivut ihan alkuaikoina niin kutsutulla ”auton perävalo”-toteutuksella. Minulta oltiin siis huijattu rahat pois aiemmin, niin olin sen suhteen vähän enemmän varpaillaan uusien kotisivujen tekijää etsiessä. Olin itsekin niitä yrittänyt tehdä, mutta huonoin tuloksin.

Löysin Laurentiumin, kun googletin hakusanalla hakukoneoptimointi, ja se tuotti tulosta. Ajattelin, että kun sillä hakusanalla etsii niin löytää varmasti oikeanlaista palvelua. Sitten vaan laitoin tarjouspyyntöä menemään, ja heti ensimmäisen yhteydenoton aikana tuli luottavainen olo. Oltiin rennolla meiningillä liikkeellä niin, että asiakaskin eli minä ymmärsin mistä puhutaan ja se aina helpottaa.

Tehdään mitä sovitaan – ja vähän enemmän

Parasta palvelussa on se kun asiat oikeasti tapahtuu niinkuin on sovittu, ja paljon on myös joustovaraa toteutuksessa. Avaimet käteen-palvelu todellakin toimii, ja kullan arvioisia vinkkejä tulee matkan varrella, mitkä nopeuttavat googlessa sijoittumista.

Kotisivujen sisällöntuotanto on myös ihan eri tasolla teidän yrityksessä, ei ole toista samanlaista sivua tullut vastaan eikä varmasti tulekaan eli luovuuden puutetta ei ole, ja nykymaailman markkinoilla massasta erottuminen on yksi ykkösjutuista.

Kotisivut on noussut hakutuloksissa hurjaa vauhtia ylöspäin ja sen ansiosta bisneksetkin on lisääntynyt. Eli yksinkertaistettuna ”sitä saa mitä tilaa” ja vielä vähän lisääkin positiivisella asenteella. 🙂

En voi muuta kuin suositella teitä muillekin.

– Heikki Kelkka, yrittäjä

tekeeheke.fi | puunkaatopieksämäki.fi