Mainosvideot

Video kertoo yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tarinan

Jokainen tarina ansaitsee tulla kerrotuksi elävän kuvan ajattomalla ja viehättävällä voimalla.

Siispä mikäpä muukaan, kuin mukaansa tempaava mainosvideo on oiva ja ajan hammasta kestävä tapa kertoa yrityksesi, tuotteidesi tai palveluidesi tarina. Yrityksen brändin ja ihmisten näköinen - aito video - tukee erinomaisesti muuta mainontaa sekä markkinointiviestintää.

Yrityksesi näkyvyys maailman toiseksi (2.) suurimmassa hakukoneessa?

Videota voi tietysti helposti jakaa sosiaalisessa mediassa, mutta ennen kaikkea mainosvideo tuo yrityksellesi positiivista näkyvyyttä maailman toiseksi (2.) suurimmassa hakukoneessa eli Googlen omistamassa Youtube:ssa.


Olemme toteuttaneet jo yli 100 erilaista yrityksistä, tuotteista ja palveluista tai henkilöistä kertovaa esittelyvideota aa:sta öö:hön – maalla, merellä ja ilmassa.Sanna Silvola, Laurentium Oy

Mainosvideon hinta?

Hinta riippuu monesta tekijästä, mutta meiltä saat esim. Tampereen seudulla toteutetun kattavan yritysesittelyvideon avaimet käteen toteutuksella alkaen vain 1250 €/video.

Mainosvideot yrityksille • Laurentium Oy - Tampere

Joten ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella tai pirauta Sanna Silvola Puh. 050 480 2449 ja kerromme lisää kuinka voisimme auttaa yritystäsi menestymään paremmin laadukkaan videon avulla.


Referenssivideoita

Tässä muutama referenssivideo alkupalaksi.

Lähetä soittopyyntö!

Lähetä soittopyyntö helposti oheisella lomakkeella niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

    Yritys ja yhteyshenkilö(*)

    Sähköpostiosoite(*)

    Puhelinnumero(*)